Unten mailla

Pellavaiset pussilakanat ja tyynyliinat

Kauniisiin pellavaisiin vuodetekstiileihin on ihana nukahtaa!

Ylellinen pellava on trendikäs ja ympäristöystävällinen materiaali ja se tuo arkeen ihanaa ylellisyyttä.

Teen tilaustyönä Sinulle sopivat vuodetekstiilit 100%:sta pellavasta. Ota yhteyttä ja lähetä viestisi Miinan Pellavaiset sivun osiossa olevalla yhteydenottolomakkeella, niin toteutan suunnitelmasi.

Perusväreinä valkoinen ja pellava, tiedustele myös muita värejä.

Värit pyrin pitämään skandinaavisina, valkoista, harmaata, pellavan väristä, mutta osa asiakkaistani on halunnut myös värillisinä vuodevaatteita. Näihin saa tarvittaessa pitsiä, rimpsua jne maalaisromantiikkaa tuomaan.

PUSSILAKANA yhden hengen (koko 140 cm x 200cm)

ja TYYNYLIINA (koko 50 cm x 60 cm) yhteensä 150,00€

ALUSLAKANA (koko 180 cm x 250 cm), hinta määräytyy pellavamateriaalin mukaan

Mahdollisuus saada myös tuplaleveänä, hinta määräytyy pellavamateriaalin mukaan tuotenumero.

Vuodetekstiilit eivät vaadi päiväpeittoa, sillä pellava on tyylikkään näköinen hieman ryppyisenä ja tuo pehmeyttä ja tunnelmaa makuuhuoneen sisustukseen. Hengittävyyden ansiosta pellavalakanoissa on ihanan viileä nukkua kesällä ja talvella taas ne ovat lämpimät.

Vuodevaatteilla saa kivasti väriä makuuhuoneeseen.

Käytän valmistuksessa Okötex-sertifoitua pellavaa, jolloin tekstiilissä ei ole käytetty terveydelle haitallisia kemikaaleja

Tekstiilituotteissamme on hoito-ohjeet, jota suositellaan noudattamaan, jotta pellavatuotteesi kestäisi pidempään. Pesussa pellavan ominaisuudet tulevat entistä paremmin esille. Pese pellavatuote väljässä vedessä pesuohjeiden mukaan, älä käytä huuhteluainetta, nosta narulle suoraan kuivamaan, rumpukuivausta ei suositella.