Miina Pellavaiset

Rakkaudesta pellavaan ja sisustamiseen syntyi Miina Pellavaiset.

Miina Pellavaiset on suomalaista käsityötä, jolle kotimaisuus ja ekologisuus ovat sydämenasia.

Kankaat valikoin harkiten ja tyyliin sopivaksi.

Miina Pellavaisilla on kolmea eri tuoteryhmää: Saunan lämmössä, Pöydän ääressä ja Unten mailla. Kaikki tuotteet ovat tehty Akaassa, juuri sinua varten kierrätyspuuvillasta tai ekologisesta pellavasta.

Kauttani voit tilata yrityksellesi brändätyt liike – ja henkilöstölahjat. Jätä yhteydenottopyyntösi alta, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva paketti toiveittesi mukaan.

Tiesitkö, että pellava on ekologinen ja helppohoitoinen materiaali, joka yllättää monikäyttöisyydellänsä? Se on rento ja tyylikäs materiaali, joka kestää sukupolvelta toiselle ja paranee käytön myötä. Kuitu ei sisällä allergisoivia aineita (Ökotex-standardi).

Tyylikäs huomionosoitus

Isäni kutsui minua pikkutyttönä Miinaksi, vaikka olen Minna. Lapsena se kiristytti hampaitani ja sai hikikarpalot otsalle, ehkä jopa nyrkit pystyyn. Nyt aikuisena Miina-nimi muistuttaa minua isäni päättäväisyydestä ja jääräpäisyydestä.

Miina Pellavaiset tuotteet ovat Sinulle suunniteltu ja käsityönä tehty. Se on henkilökohtainen lahja itselle tai lähimmäiselle ja osoitus välittämisestä joka näkyy tuotenimissä; ne pitävät lämmössä, unessa ja ääressä. Pellavalahja kertoo kotimaisuuden arvostamisesta. Valmistan tuotteet pääosin ympäristöystävällisestä pellavasta tai kierrätyspuuvillasta.

Tuoteperheet

SAUNAN LÄMMÖSSÄ – tuoteperheeseen kuuluvat laudeliinat, kylpy- ja hiuspyyhkeet

PÖYDÄN ÄÄRESSÄ-tuoteperheeseen kuuluvat kaitaliinat, pöytäliinat ja lautasliinat

UNTEN MAILLA -tuoteperheeseen kuuluvat ihoa hyväilevät tyynyliinat ja pussilakanat

Tai paketti suoraan lahjan saajalle…

Voit tilata paketin suoraan myös lahjansaajalle. Pakkaan tuotteet kauniiseen lahjarasiaan (eri vaihtoehtoja, alk 3,50€) ja postitan sen puolestasi. Toimitus- ja pakkauskulut (alk. 6,90€) lisätään hintoihin ja tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse, laitathan puhelinnumerosi mukaan viestiisi.

Tai voit käydä ostoksilla Bohem Lifestyle myymälässä, Apiankatu 1, 37600 Valkeakoski

aukioloajat: ma suljettu, ti 11-18, ke 11-18, to suljettu, pe 11-18, la 12-16, su suljettu

Myymälässä pääosin saunatuotteita.

Ps Tiesitkö, että…

minulla on myös digitaloustoimisto TalousCare Oy? Mikäli tarvitset digiloikkaa, kirjanpitoa, palkanlaskentaa, ohjelmistoa yms talouteen liittyvää palvelua, käy tutustumassa palveluuni tästä TalousCare 🙂