Miina Pellavaiset

Rakkaudesta pellavaan ja sisustamiseen syntyi Miina Pellavaiset.

Miina Pellavaiset on suomalaista käsityötä, jolle kotimaisuus ja ekologisuus ovat sydämenasia. Kankaat valikoin harkiten ja tyyliin sopivaksi.

Miina Pellavaiset ovat Sinulle suunniteltu ja käsityönä tehty. Se on henkilökohtainen lahja itselle tai lähimmäiselle ja osoitus välittämisestä joka näkyy tuotenimissä; ne pitävät lämmössä, unessa ja ääressä. Pellavalahja kertoo kotimaisuuden arvostamisesta. Valmistan tuotteet pääosin ympäristöystävällisestä pellavasta tai kierrätyspuuvillasta.

Tuoteperheet

Miina Pellavaisilla on kolmea eri tuoteryhmää: Saunan lämmössä, Pöydän ääressä ja Unten mailla. Kaikki tuotteet ovat tehty Akaassa, juuri sinua varten kierrätyspuuvillasta tai ekologisesta pellavasta. Yritykseni on mukana ilmastoverkostohankkeessa v 2023-2024 https://ilmastoverkosto.fi/talouscare-ja-miina-pellavaiset-liittyivat-ilmastoverkostoon/

Tuoteperheet

SAUNAN LÄMMÖSSÄ – tuoteperheeseen kuuluvat laudeliinat, kylpy- ja hiuspyyhkeet

PÖYDÄN ÄÄRESSÄ-tuoteperheeseen kuuluvat kaitaliinat, pöytäliinat ja lautasliinat

UNTEN MAILLA -tuoteperheeseen kuuluvat ihoa hyväilevät tyynyliinat ja pussilakanat

Tiesitkö,

että pellava on ekologinen ja helppohoitoinen materiaali, joka yllättää monikäyttöisyydellänsä? Se on rento ja tyylikäs materiaali, joka kestää sukupolvelta toiselle ja paranee käytön myötä. Kuitu ei sisällä allergisoivia aineita (Ökotex-standardi).

Tarina

Isäni kutsui minua pikkutyttönä Miinaksi, vaikka olen Minna. Lapsena se kiristytti hampaitani ja sai hikikarpalot otsalle, ehkä jopa nyrkitkin pystyyn. Nyt aikuisena Miina-nimi muistuttaa minua isäni päättäväisyydestä ja sinnikkyydestä sekä isältäni perityistä kädentaidoista 🙂

Tyylikäs huomionosoitus

Kauttani voit tilata yrityksellesi brändätyt liike – ja henkilöstölahjat. Jätä yhteydenottopyyntösi alta, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva paketti toiveittesi mukaan.

Tai paketti suoraan lahjan saajalle…

Voit tilata paketin suoraan myös lahjansaajalle. Pakkaan tuotteet kauniiseen lahjarasiaan (eri vaihtoehtoja, alk 3,50€) ja postitan sen puolestasi. Toimitus- ja pakkauskulut (alk. 6,90€) lisätään hintoihin ja tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse, laitathan puhelinnumerosi mukaan viestiisi.

Ps Tiesitkö, että…

minulla on myös digitaloustoimisto TalousCare Oy? Mikäli tarvitset digiloikkaa, kirjanpitoa, palkanlaskentaa, ohjelmistoa yms talouteen liittyvää palvelua, käy tutustumassa palveluuni tästä TalousCare 🙂